El desig protagonitza l'exposició de l'estiu a Platja d'Aro

El desig d'allò prohibit, de l'inabastable, d'allò sensual, sexual o romàntic. El desig pren moltes formes que articulen el discurs de la nova exposició d'estiu d'art internacional contemporani de la Masia Bas de Platja d'Aro. El centre acull des del passat cap de setmana i fins al 2 de setembre una mostra col·lectiva de pintura, fotografia, fotografia pintada i escultura anomenada, precisament, "Desig". 

Aquesta és la segona tria estiuenca d'art contemporani a la Masia Bas. Un cop més, l'època de l'any i un emplaçament turístic i d'oci nocturn com és Platja d'Aro conviden a tractar una temàtica d'allò més suggerent. 

La trentena d'obres d'artistes d'arreu del món estan cedides pel matrimoni belga De Solages. L'Amaury i la Myriam tenen una llarga relació familiar de més de seixanta anys amb Platja d'Aro i senten l'obligació de contribuir a la vida cultural del nucli amb l'aportació del seu fons d'art particular. 

Els diversos espais de "Desig" es veuen complementats amb la decoració dels mobles de disseny que aporten els estudis Palau de Casavells i Side-Gallery.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura