El Terracotta Museu proposa un estiu carregat d'activitats a l'entorn de la ceràmica

El Terracotta Museu proposa un estiu carregat d'activitats a l'entorn de la ceràmica
La Bisbal d'Empordà

Data: 28/06/2018

L'estiu del Terracotta són dos mesos farcits de propostes i activitats pensades per totes aquelles persones que aprofiten l'estiu per conèixer i apropar-se d'una manera lúdica i distesa a la història i al patrimoni ceràmic de la Bisbal. Activitats pensades per conèixer i apropar-se d'una manera lúdica i distesa a la història i al patrimoni ceràmic de la Bisbal.

Els dissabtes per la tarda hi hauran demostracions de torn al claustre d'entrada del museu. Tots aquells que s'acostin a visitar-nos veuran en primera persona com s'utilitza l'eina principal i més emblemàtica dels ceramistes bisbalencs.

La nit del 7 de juliol serà ideal per prendre la fresca en el II Mercat de Nit. Desprès de l'èxit de la primera edició, la Unió de Comerciants de la Bisbal tornarà a organitzar el mercat noctàmbul de productes bisbalencs al Terracotta. Portes obertes al museu, música en directe, gastronomia i bon ambient.

Enguany s'han programat tres visites guiades diferents. "Descobreix el Terracotta", per visitar l'exposició permanent, "Tot per un Ral", una visita teatralitzada, dinàmica i divertida i "El taller de Javier Garcés" una visita guiada emmarcada dins de les activitats de l'exposició “Javier Garcés. Escultures ceràmiques”, on es podrà visitar el taller de l'artista. I per les famílies que visitin el museu s'ha preparat la visita familiar autoguiada "El manual del petit ceramista".

Les exposicions per la seva banda, tampoc fan vacances al Terracotta Museu, on aquest estiu s'inauguraran dues noves mostres. El 7 de juliol s'inaugurarà "FangTEA’t. Autisme i Fang" a l'Espai “La Peixera”, i el 3 d'agost hi haurà la inauguració de "Madola. Vestigis", una mostra d'un gran nivell artístic on es podrà contemplar una selecció de peces d'aquesta ceramista catalana. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura