Una setantena d'espectacles a la XXIII Fira del Circ al Carrer de la Bisbal

Intervé: Eva Gasull, portaveu de la Fira del Circ 

Actuacions com aquesta es podran veure a la 23a Fira del Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà, que del 13 al 15 de juliol portarà una setantena de funcions d'una trentena de companyies nacionals i internacionals a la Bisbal d'Empordà. 

En aquesta edició hi haurà una marcada aposta pels espectacles de circ contemporani i per prioritzar la qualitat per damunt de la quantitat, teixint una programació que sigui satisfactòria tant pel públic com pels propis organitzadors i artistes. 

Així per exemple es farà una conferència pels artistes sobre com prevenir lesions al nou espai de la biblioteca municipal, un vermut per crear sinèrgies o un espai off que s'estrena. 

En aquesta edició de la fra s'hi podran veure disciplines com circ contemporani, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, mastil o música. 

La meitat de les companyies que actuaran a la fira són catalanes i es comptarà també amb una notable participació de companyies espanyoles i franceses.

L’edició d’enguany comptarà amb noms de pes com , Cirque Rouages, que encetarà el festival, Cirque Exalt, l’Ateneu Popular 9 Barris & Vavel Circus o (CIA)3, que clourà aquesta 23a edició de la fira.

La majoria d'espectacles seran gratuïts i una petita part de pagament per finançar l'esdeveniment. I és que el certamen segueix mantenint el seu esperit fundacional de ser una plataforma d’exhibició i difusió de les arts de carrer per tal de fer arribar la cultura a tothom. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura