El Terracotta Museu finalista del Premi Nacional de Ceràmica

INTERVÉ: Xavier Rocas, director Terracotta Museu

El Terracotta Museu de La Bisbal d'Empordà ha estat finalista dels Premis Nacionals de Ceràmica 2018 en la modalitat "Activitat a favor de la ceràmica". Aquesta categoria premia les activitats i iniciatives que beneficien la millora, la valorització, el prestigi o la difusió de la ceràmica. Tot i que finalment el màxim guardó se'l va emportar la revista digital Infoceràmica, pel museu bisbalenc suposa el reconeixement a la feina feta des de la reobertura de l'equipament a finals del 2015. Des de llavors el museu ha dinamitzat la sala exposicions temporals amb una programació estable i de qualitat i també ha treballat intensament en els altres tres espais expositius.

Els Premis Nacionals de Ceràmica 2018 són uns guardons bianuals de l'Asociación Española de Ciudades de la Cerámica de la que La Bisbal forma part. Enguany els premis arribaven a la setena edició amb la voluntat de reconèixer a aquelles persones, institucions, empreses o col·lectius que hagin destacat per la seva tasca a favor de la difusió, la investigació i el desenvolupament de la ceràmica.

Juntament amb el Terracotta Museu també han estat finalistes l'Asociación Nacional de Profesionales en Cerámica, Convivencias Cerámicas. Jornadas Internacionales sobre muralismo cerámico i Pequeños Arqueólogos - Sílvia del Mazo y Rubén Pérez.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura