El Museu Palau Solterra inagura les exposicions d'aquest estiu 2020

Torroella de Montgrí

Data: 17/07/2020

INTERVÉ: Samuel Aranda, fotoperiodista // Àlex Susana, director artístic del Palau Solterra

El Museu Palau Solterra obrirà les portes amb la programació d'estiu el 18 de juliol amb quatre propostes expositives. L'exposició de fotografia compte amb tres artistes nacionals de renom i una mostra col·lectiva que aplega els artistes seleccionats del Premi de Fotografia 2020.

Dins dels tres fotògrafs que mostren la seva obra individual, trobem el projecte de la catalana Espe Pons, amb el nom de "Sota la llum del mar" on la fotografia dialoga amb la memòria històrica. D'altra banda trobem a l'artista pluridisciplinari aragonès, Alejandro Monge, amb la seva proposta provocadora que ens fa reflexionar sobre el sistema capitalista i el valor dels diners. Per últim el fotògraf Samuel Aranda, amb una mirada molt personal sobre la realitat que ens envolta. Samuel Aranda actualment treballa pel New York Times i dins les fotografies que ofereix al Palau Solterra en trobem algunes acabades de sortir del forn que retraten el confinament des de la seva mirada.

Des de la Fundació Vila Casas es tenia previst posar en marxa la programació d'aquesta temporada d'estiu a finals de juny, com és habitual, però degut, a la crisi sanitària, no ho han pogut fer fins ara. Tot i això, de l'organització estan molt satisfets d'haver pogut seguir endavant amb la proposta, ja que no s'ha vist alterada més enllà d'haver-se posposat. Estan convençuts del fet que és una programació molt ambiciosa que aporta un valor afegit al municipi.

Pel que fa a la mostra de Premis de Fotografia 2020, el mateix dia de la inauguració es farà públic el veredicte del jurat i es lliuraran els premis de les obres finalistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura