El Circ Raluy arriba a Palafrugell amb l'espectacle Kirko

Des d'avui fins al 4 de setembre, a Palafrugell es pot gaudir de l'espectacle Kirko, a càrrec de la companyia del Circ Històric Raluy. A través d'ell, es vol fer un recorregut al llarg de tota la història del circ i combinar-la amb les noves companyies d'avui en dia. D'aquesta manera, no només es vol mostrar el passat del circ, sinó cap on pot evolucionar en un futur.

La màgia del circ arriba a Palafrugell de la mà de l'espectacle Kirko del Circ Històric Raluy. A partir d'aquesta paraula grega, l'espectacle vol parlar de tota la història del circ, explicar els inicis d'aquesta art escènica i mostrar cap on volen anar en un futur. És per això que el que es busca és combinar espectacles i elements del circ més tradicional amb els millors pallassos i les companyies reconegudes del moment actual.

Amb aquesta barreja, la companyia vol transmetre la força i l'habilitat del circ, tot barrejant diferents disciplines. També volen demostrar que el circ no és només un espectacle infantil, sinó que des dels seus inicis està pensat per atraure el públic familiar. El que proposa Kirko és ajuntar les novetats del circ amb l'essència del circ Raluy. El públic que els segueix podrà trobar els personatges més coneguts del Raluy que conviuran amb els nous canvis.

L'experiència del circ no es queda només en l'espectacle. A l'avinguda d'Espanya de Palafrugell també es podran veure les caravanes que han acompanyat el Raluy durant tota la seva història. Carruatges de l'any 1906 i tots els elements que han transportat la carpa de circ pels diferents municipis.

El Raluy estarà a Palafrugell fins al 4 de setembre amb espectacles a les 20h de dimarts a divendres i un doble torn a les 18h i 20:30 els dissabtes. Al Baix Empordà, l'espectacle Kirko també es podrà gaudir a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura