Alba Roqueta exposa 'Dansa gaudiniana' a Castell d'Aro

L'artista Alba Roqueta exposa al castell de Benedormiens de Castell d'Aro l'obra que l'ha ocupat en els darrers 5 anys. Aquesta enamorada de la figura humana ha trobat en la dansa el moviment que necessiten els cossos per dansar damunt d'uns fons gaudinians. D'aquesta manera uneix dues de les seves passions a la tela: l'obra d'Antoni Gaudí i la figura humana.

Fins el 24 de juny es pot visitar a les sales del castell  l’exposició pictòrica 'Dansa gaudiniana' d'Alba Roqueta, una artista nascuda a Artés, al Bages, i que viu a Castell-Platja d’Aro. Ha treballat i exposat arreu de Catalunya i destaquen també les seves exposicions a França. Roqueta coneix molt bé les sales on ara exposa la seva obra i és que ha estat comissària dels intercanvis 'De l’Empordà a Galícia', celebrats durant dos anys a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Les pintures d'aquesta exposició són amb la tècnica de l'acrílic sobre lli que utilitza des de fa 5 anys. L’any 2008 oferia una exposició en la qual, la natura i les papallones demostraven les seves capacitats pictòriques i, posteriorment, hi va afegir la figura humana. Després va fer la sèrie 'Rostres' on hi recollia expressions de calidesa o duresa, però sempre amb molta sensualitat i una importància molt marcada dels ulls, de la mirada. En les seves darreres creacions incorpora el moviment al retrat, amb simbiosi amb l’obra de Gaudí, plasmant-lo en una línia de tonalitat blava que ressalta la dansa i la gesticulació dels ballarins.

La propera mostra al Castell de Benedormiens serà 'Una vida compartida', amb escultures de Rosa Serra i pintures de Xavier Carbonell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura