Platja d'Aro ja està a punt per la Festa Major 2020

INTERVÉ: Josep Amat, regidor de cultura de Castell-Platja d'Aro

Platja d’Aro celebra des d'aquest dimecres dotze d'agost fins al diumenge 16 la seva Festa Major d'enguany, amb una vintena d’activitats adaptades a les circumstàncies actuals: totes elles gratuïtes, a l’aire lliure i amb l’aforament limitat.

L'agenda d'actes ofereix una proposta per a tots els públics, gustos i edats, on la música i l’animació infantil i familiar són les grans protagonistes.

La programació musical compta amb les actuacions de grups com Doctor Prats, l'Orquestra Maribel, Los 80 Principales, La Dinamo o l'Orquestra els Montgrins.

També s’han programat sardanes per escoltar a la Plaça Major amb La Principal de Cassà i havaneres amb cremat popular a la Plaça del Mil·lenari amb Son de l’Havana.

Altres propostes són el popular Concurs de captura de síndries a la zona de Cavall Bernat de la Platja Gran, la tradicional missa solemne a l’Església parroquial de Santa Maria i la vuitena edició de la fira de col·leccionisme Firafan al Palau d’Esports i Congressos.

Les activitats infantils i les sardanes a la Plaça Major tenen l’aforament limitat, però no requereixen d’entrada. En canvi per gaudir de les actuacions musicals a la Plaça del Mil·lenari o a la zona de la Masia Bas, que tenen una capacitat de 500 persones i seients respectant la distància de seguretat, cal retirar prèviament l'entrada al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura