Calonge celebra el seu 2n aniversari com a Poble de Llibres

Calonge ha celebrat el seu 2n aniversari, consolidant-se com a Poble de Llibres i, en general, es fa un balanç positiu. Prova de l'èxit és que s'obrirà una nova convocatòria per establir 3 llibreries més a la vila.

Calonge està de celebració, ja que ha complert el seu segon any com a Poble de Llibres. En general, es fa un balanç positiu del projecte, que combina la venda de llibres amb altres activitats relacionades amb la cultura i el món de la literatura, amb l'objectiu de dinamitzar el nucli antic del municipi i atraure visitants. Ara, la intenció és obrir una nova convocatòria per obrir 3 llibreries més a la vila i d'aquesta manera expandir el projecte.

La iniciativa de recrear Calonge com un poble de llibres, també facilita als escriptors i, especialment, als més novells a donar-se a conèixer.

Cal mencionar que enguany, el Servei de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha treballat conjuntament amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni "per unir salut i cultura" i, per tant, totes les donacions que es recullin es destinen a la Marató de TV3, que enguany s'enfoca en la salut sexual i reproductiva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura