Calonge viu un primer cap de setmana de Sant Jordi

Calonge viu deu dies relacionats amb el llibre i vinculats a la diada de Sant Jordi. Aquest dissabte i diumenge, el centre del poble s'ha omplert de parades de llibres, espectacles i concerts per escalfar l'ambient de cara al 23 d'abril. Unes propostes que han permès a les llibreries fer les primeres vendes, on la gent ha viscut un avançament de què es viurà arreu del país per Sant Jordi.

Aquest cap de setmana ja s'ha respirat l'esperit del dia de Sant Jordi a Calonge. El centre de la localitat ha gaudit de parades de llibres i roses on les llibreries del Poble de Llibres han estat les protagonistes. Llibreters i llibreteres han notat com molts dels clients buscaven recomanacions per regalar aquest dimarts.

Com que Sant Jordi cau en dimarts, molta gent ha aprofitat per fer d'aquest dissabte i diumenge la seva diada particular. A banda de comprar llibres, alguns d'ells han vingut a Calonge pensant en les actuacions musicals.

A banda de concerts, també hi ha hagut espectacles itinerants de música amb La Dinamo, que ha portat els ritmes de funk pel nucli antic de Calonge. També hi ha hagut l'espectacle infantil de música i poesia com el de Roseland Musical.

Els més petits s'han animat a recitar davant la resta d'espectadors i han ballat per tota la plaça. Un cap de setmana que permet gaudir de l'ambient de Sant Jordi sense les grans concentracions de gent.

El Viu Sant Jordi programa activitats des del 18 fins al 27 d'abril, on el dia gran és aquest dimarts 23.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura