Elisabet Moreno presenta la seva primera novel·la, "L'esquerda"

Palamós

Data: 19/04/2023

L'autora blanenca Elisabet Moreno ha presentat la seva primera novel·la, sota el títol "L'Esquerda", la qual està ambientada en la vida dels pescadors des d'una perspectiva real contemporània. L'acte ha tingut lloc al Museu de la Pesca de Palamós.

L'escriptora blanenca Elisabet Moreno Boada ha presentat la seva primera novel·la, "L'Esquerda", al Museu de la Pesca de Palamós. L'obra, editada per La Magrana, narra la història de Vadó, un pescador marcat per les ferides del passat i la duresa d'un ofici ple de sacrificis i llegendes.

Segons explica l'autora, per crear el personatge de Vadó, es va inspirar en Walt Kowalski, el protagonista de 'Gran Torino' que interpreta el també director del film, Clint Eastwood.

Per crear la novel·la, l'autora comenta que com a blanenca havia d'escriure la seva primera obra sobre el mar i concretament sobre la vida dels pescadors enfocada des de la realitat contemporània.

L'acte ha finalitzat amb l'actuació de Laia Torres Moreno, filla de l'autora, interpretant amb la seva guitarra elèctrica una cançó que ha creat dedicada a la novel·la sota el mateix títol: "L'esquerda".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura