"Els cadàvers del candidat", una radiografia de la nova política

Un empresari local amb aspiracions de reconeixement públic decideix fer campanya per assolir l'alcaldia del seu poble. Per tal de guanyar les eleccions, l'home decideix contractar a un assessor polític sense escrúpols, el qual es mou entra l'amoralitat i la inconsciència.

A través aquest fil argumental es desenvolupa l'obra "Els cadàvers del candidat". Un llibre escrit per l'historiador Miquel Aguirre, que s'ha presentat aquest dissabte al Pati de l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.

Sota l'atenta mirada d'una vintena de persones, Aguirre ha desgranat una novel·la que reflexiona entorn de "la nova política". Concepte sorgit en els últims anys, el lector podrà relacionar els personatges de la trama amb noms de la política actual.

L'activitat a la localitat ganxona ha estat organitzada per la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. En aquest sentit, el públic ha respost favorablement a l'esdeveniment, en el qual s'han llegit fragments de l'obra. Literatura reflexiva entorn de nous fenòmens polítics que marquen el ritme d'alguns governs a nivell internacional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura