Torna l'Empordanet a Escena

L'Ajuntament de Verges ha acollit la presentació de la programació d'enguany de l'Empordanet a Escena.

L'iniciativa, que compta amb el suport de la Generalitat, la Diputació i el Consell Comarcal del Baix Empordà i que va néixer l'any passat, ofereix una programació teatral conjunta a diverses poblacions on habitualment no arriben aquesta classe de propostes.

La desena de municipis de menys de dos mil habitants de l'Empordanet que hi participen són Verges, Colomers, Bellcaire, Foixà, Ultramort, Jafre, La Tallada, Rupià, Garrigoles i Parlavà.

El propòsit d'aquests municipis és que la suma d’esforços permeti fer arribar als pobles unes propostes que difícilment podrien assumir de manera aïllada.

L'Empordanet a Escena tindrà inici el diumenge dia 13 de gener a Verges, amb l'espectacle Momo a càrrec de la companya Anna Roca. L'última funció serà el dia 5 de maig amb un espectacle que ens oferirà l'especialista en trapezi Washington, Andreu Casadellà, a Parlavà.

El que es considera el millor espectacle d'enguany es podrà gaudir a Ultramort el dia 3 de Març, sota el nom Nàufrags, de la industrial teartera. Aquesta actuació ha estat premiada als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika.

Enguany els preus per a tots els espectacles és de 5 euros i l'inici, també com a millora d'enguany, serà a les 5 de la tarda, per tal que si es repeteix la funció, no acabi gaire tard. En cas d'una segona funció l'hora d'inici serà a les 18:15.

Tot i que els preus són ajustats al màxim, s’ofereixen diferents abonaments i descomptes. 25% per veure els 10 espectacles, i 15% per jubilats, majors de 65 anys, famílies nombroses o monoparentals i grups familiars de 4 persones.

L'any passat, essent la primera edició, van assolir un nombre de 1300 espectadors repartits en els 13 espectacles que es van dur a terme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura