David Bisbal captiva Cap Roig amb les seves balades i els temes més moguts

Palafrugell

Data: 13/08/2021

Amb aquesta força David Bisbal tornava a trepitjar de nou l'escenari del Festival Cap Roig aquest dijous 12 d'agost. Nit on, en aquesta ocasió, hi va presentar el seu últim treball discogràfic, 'En tus Planes'.

L'intèrpret espanyol sortit de la primera fornada d'Operación Triunfo l'any 2001, va enlluernar el públic de Cap Roig amb els seus èxits, des dels més coneguts com "Bulería", "Silencio" o "Ave María", fins als nous temes "A partir de hoy", "Vuelve, vuelve" o "Si tu la Quieres", cançó que comparteix amb Aitana, artista que va sortir de la mateixa casa televisiva i que també va interpretar el tema al mateix festival Cap Roig el passat diumenge 8 d'agost.

El concert de Bisbal, musicalment parlant, va ser com una muntanya russa. Anava passant dels temes més moguts on posava gairebé impossible al públic quedar-se quiet a la cadira amb els seus moviments, girs i salts, a les balades més emotives i calmades com "Mi princesa", que van emocionar a Cap Roig sencer.

Públic al qual, per cert, l'artista es va mostrar molt proper, donant-los la mà, dirigint-se a ell amb paraules constants d'amor, referint-se a ells com la seva gent amb el seu clàssic i constant "¡Vamos, mi gente!" i, fins i tot, deixant que una nena s'acostés a l'escenari per entregar-li un regal.

David Bisbal ha estat un dels artistes més destacats i aclamats de l'edició 2021 del Festival Cap Roig, sent dels espectacles que més ràpidament va penjar el cartell de Sold Out en sortir a la venda les entrades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura