Calonge i Sant Antoni engega la campanya nadalenca amb l'encesa de llums

Calonge i Sant Antoni

Data: 07/12/2022

Ja queden pocs dies per Nadal i Calonge i Sant Antoni ja desprenen ambient nadalenc. Aquest passat dissabte, va tenir lloc a la Plaça Major, la tradicional encesa de llums, on els presents van poder gaudir també del ritme de la batucada dels Voltors de la Bisbal.

Calonge i Sant Antoni ja llueixen l'esperit nadalenc als seus carrers. Aquest passat dissabte, el municipi ha encès les tradicionals llums de Nadal. Als voltants de les sis de la tarda, els assistents a la Plaça Major van poder presenciar l'acte d'encesa de llums juntament amb els parlaments de la junta de Comerç i Empresa, i autoritats del municipi.

Després de l'encesa de llums, es va oferir una degustació d'una tassa de brou a tots els presents, per combatre el fred mentre contemplaven les decoracions nadalenques ja il·luminades.

Acte seguit, a la mateixa plaça, hi va haver una batucada dels Voltors de la Bisbal que amb el seu ritme i alegria van animar als espectadors.

L'encesa de llums de Calonge i Sant Antoni esdevé el tret de sortida a la campanya nadalenca del municipi, la qual inclou tot un seguit d'activitats des d'aquest passat dissabte 3 de desembre fins al dia 5 de gener, que culminarà amb la cavalcada de Ses Majestats d'Orient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura