Debat obert sobre el futur museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha acollit un debat obert a la ciutadania al saló de plens per tal d'explicar el pla estratègic del museu d'Història, el qual proposa l'Antic Hospital com a seu principal. La trobada ha anat a càrrec de Josep Melcior Muñoz, primer Tinent d’Alcalde i regidor de Patrimoni Cultural, i de Sílvia Alemany, directora del Museu. També han intervingut Marta Gassó, excap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya i Carles Motas, alcalde del municipi.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha acollit un debat obert per presentar el pla estratègic del museu d'Història, el qual planteja com a seu principal l'Antic Hospital.

Magda Gassó, que fins ara havia estat cap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, ha volgut posar èmfasi en que aquest pla ha de continuar escoltant a tota la ciutadania per tal de fer una bona gestió i tenir l'acceptació de tothom.

Aquest pla s'emmarca dins de la fase d'anàlisi de les potencialitats i reptes del patrimoni cultural de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i forma part del projecte de transformació de model de ciutat que vol assolir el consistori.

Aquesta proposta de renovació del Museu d'Història planteja nous reptes per tal de materialitzar-se i, per tant, des del consistori es posaran tots els seus esforços amb la idea que és important conservar el passat per construir el futur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura