L'església de Sant Feliu balla a ritme de nadala

La Coral de l'Escola de Música, el Cor Salvador Espriu, el Cor del Monestir i la Coral Cypsella han celebrat la tradicional cantada de nadales a l'església de Sant Feliu. El públic ha aplaudit cadascuna de les interpretacions i ha acompanyat algunes de les nadales. Les quatre formacions han tancat plegades la cantada amb la nadala "Fum fum fum" per acabar de desitjar unes bones festes a tothom.

Last Christmas, Santa nit, Glòria, i El noi de la mare han estat algunes de les Nadales que s'han pogut escoltar a la Cantada de Corals de Sant Feliu de Guíxols. L'església s'ha omplert de públic per escoltar a les quatre corals de la ciutat que, en un escenari idíl·lic ple de gom a gom, han fet lluir les seves veus.

Qui ha obert la nit ha estat la Coral de l'Escola de Música. Amb Last Chirstmas i Let it shine, la coral més jove ha arrencat els aplaudiments del públic que els ha acompanyat en cadascuna de les lletres.

Ha agafat el relleu el Cor Salvador Espriu del Centre Cívic Vilartagues. Ells han interpretat En esta noche clara, Santa Nit i Jingle Bell Rock. Uns ritmes que s'han contagiat a tots els assistents i la resta de corals.

Els tercers a presentar-se davant el públic ganxó han estat els membres del Cor del Monestir de la Porta Ferrada. Han cantat quatre cançons com Deck the hall i Allelluia davant uns assistents que han aplaudit cadascuna de les lletres.

Qui ha tancat la nit ha estat la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar. Han portat a la cantada un repertori amb lletres com El dimoni escuat i El cant dels ocells. Totes quatre formacions han pujat plegades a l'escenari per cantar Fum fum fum per acabar d'entonar l'esperit nadalenc. Una cantada que, com cada any, ha estat especial i que ha servit per desitjar un bon Nadal per a tota la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura