Clara Peya presenta l'aclamat 'Estómac' al seu Palafrugell natal

Palafrugell

Data: 12/05/2019

Clara Peya torna a casa. La pianista i compositora va presentar el seu darrer treball, l'aclamat per crítica i públic 'Estómac', al Teatre Municipal de Palafrugell dins el Festival Ítaca. Tot i que es va criar i créixer a Barcelona, Peya és nascuda a Palafrugell i aquest dissabte hi va tocar per primer cop des de l'any 2010. 

Segons paraules de la mateixa artista 'Estómac' neix de l'entranya i és un disc que vol deconstruir l'amor romàntic, entès com un negoci creat pel mateix capitalisme. Ella proposa que les relacions afectives estiguin totes a la mateixa alçada. 

Amb una mescla d'estils que viatgen des del clàssic fins al jazz, passant pel hip hop o per temes més pop, Peya posa en escena 'Estómac' des del piano, acompanyada d'una formació de dues bateries, un baix i una veu solista. Destaca el paper d'aquesta darrera, Magalí Sare, que posa veu a les paraules de la compositora. 

El concert de Clara Peya va ser el primer dels esdeveniments que Ítaca ha programat al Baix Empordà aquesta temporada. El proper tindrà lloc el diumenge 19 de maig amb la 7ª Pujada al Montgrí, enguany a favor de la igualtat entre dones i homes i per solidaritzar-se amb les preses polítiques.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura