Javier Fesser Premi d'Honor del Begur Filmfest

Begur

Data: 13/10/2023

El director de "Campeonex", la pel·lícula espanyola més taquillera de l'any, Javier Fesser, ha rebut el Premi d'Honor del Festival Internacional de cinema de comèdia de Begur. Tot i que no va poder estar present físicament a l'acte, sí que es va projectar un vídeo seu agraint aquest reconeixement. D'altra banda, vam poder estar amb alguns actors protagonistes del film i amb el seu productor, on ens han compartit les seves vivències durant el rodatge i algunes curiositats.

Javier Fesser
, el director de "Campeonex", la pel·lícula espanyola més vista de l'any als cinemes, ha rebut el Premi d'Honor del Festival Internacional de cinema de comèdia de Begur. Tot i que no va poder estar present físicament a l'entrega del premi, sí que ho va fer amb un vídeo mostrant el seu agraïment per aquest reconeixement.

Els que si van poder assistir a l'acte, van ser el productor Luis Manso i alguns actors del film, com el gran Sergio Olmos, Elisa Hipólito i Jelen Garcia, que ha comentat com ha estat la seva experiència en el rodatge i algunes curiositats, entres elles, perquè s'ha titulat la pel·lícula amb una X al final.

En un film d'aquestes característiques on s'aposta per actors amb les seves complexitats i condicions, hi ha una certa flexibilitat a l'hora d'interpretar el guió i es deixa espai per a la improvització.

Per la seva banda, els actors han comentat les seves vivències i experiències durant el rodatge, quines escenes els ha agradat més fer i quines els hi ha requerit fer un gran esforç.

Un dels factors clau de l'èxit del film és la bona rebuda i gran estima que han rebut els actors i els seus personatges per part del públic i sobretot per la sensibilització que vol transmetre, tot en clau d'humor.

"Campeonex", per tant, a part de transmetre bons valors, vol motivar a l'espectador a creure en les seves capacitats per complir els seus somnis, independentment de la seva condició.

Al final de l'entrega del premi i fer tots els reconeixements, els assistents van poder gaudir de la projecció del film "Campeonex" a la sala de Cinema del Casino.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura