Homenatge a la gent gran de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Data: 30/04/2018

Intervé: Xevi Figueras, Regidor de Festes

Més de 200 persones majors de 65 anys de Santa Cristina d’Aro van ser homenatjades aquest diumenge dins de la celebració de la Festa de la Gent Gran, que arribava enguany a la seva 37a edició i que organitzava l’Ajuntament.

 La festa d’homenatge va començar al matí amb una missa solemne oficiada pel rector, mossèn Josep Colomer, amb l’acompanyament de la coral Santa Cecília, que va tancar l’ofici religiós amb un petit concert en què va interpretar vuit peces, entre les quals hi havia, per exemple, “Girona m’enamora".

La festa va continuar al pavelló d’Esports, on van actuar els alumnes de l’Escola Municipal de Música. Posteriorment, hi va haver, al mateix recinte esportiu, el tradicional dinar de germanor: un autèntic menú de Festa Major a base de fideuà i rostit.

Durant el dinar es va donar un ram de flors als més grans de la festa: Maria Arbusé, nascuda el 1925, i Llorenç Balmaña, del 1927, com també una manta a cadascun dels homenatjats. La festa va acabar amb un sorteig de regals i ball amb el conjunt Chapó Trio.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura