Begur es vesteix de primavera amb la 4ª edició del Begur en Flor

Begur

Data: 06/05/2018

Intervenen: Paqui Martínez, responsable de Begur en Flor / Sandra Bisbe, dinamitzadora de l'ACiT Begur

Begur s'ha vestit de primavera amb el Begur en Flor. Al municipi s'han decorat una trentena d'espais i s'han programat una quinzena d'activitats i actuacions per celebrar la quarta edició d'aquest certamen. 

Cada vegada són més els begurencs i begurenques que s'impliquen amb el Begur en Flor. Al que va començar com una iniciativa de l'Associació de Comerç i Turisme, s'hi van sumant veïns que fan les seves aportacions. Els comerciants dels diferents carrers i places s'uneixen en comissions per decidir com decoraran la zona on es troben els seus comerços, però també són els particulars qui s'apunten al Begur en Flor, com en el cas d'en Reggie i la Nancy Lathan, que han obert el jardí de casa seva i hi han ofert visites guiades. 

Des de divendres fins a diumenge a Begur s'hi ha pogut sentir tot tipus de música, ballar molts estils diferents o assistir a xerrades i tallers variats. A nivell cultural han destacat especialment les exposicions de fotografia dels dos artistes locals Francisco Cobos i Maties Carreras

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura