El 'Begur en Flor a casa' omple les xarxes socials de color, música i poesia

Begur

Data: 25/04/2020

INTERVÉ: Teresa Cambra, responsable de Begur en Flor

Des de fa sis anys que l'últim cap de setmana d'abril Begur s'omple de flors, olors, colors, música i visitants amb el Begur en Flor, un esdeveniment que obre les portes a la primavera donant protagonisme a les melodies, la literatura i l'art floral amb decoracions al carrer, conferències, tallers i visites a jardins.

Enguany, a causa del confinament, no s'ha pogut celebrar com estava previst, però l'organització no s'ha quedat de braços plegats i ha demanat la col·laboració ciutadana amb l'objectiu que els balcons, patis, jardins, finestres i cases llueixin per l'ocasió i donin vida als carrers del municipi. Per tal que tothom les pugui veure, s'han publicat les imatges a les xarxes socials.

El hasthag #FlorsQueAnimem s'ha omplert amb més de 350 fotografies de flors de tota mena, i no només de residents del poble. Persones d'arreu del territori i també internacionals que tenen la seva segona residència al municipi també hi han posat el seu granet de sorra.

La 6a edició de l'esdeveniment tenia com a novetat l'homenatge a Marçal Cervera, violoncel·lista reconegut internacionalment que va passar els darrers anys de la seva vida a Begur, i que va morir el passat mes de setembre de 2019. Un homenatge en què hi havien de participar exalumnes del Sr. Marçal, alumnes de les escoles de música del territori i diferents personalitats del món de la música. En aquest sentit a la pàgina web de l'entitat es poden trobar els vídeos que els artistes han fet arribar per acompanyar als begurencs i begurenques en aquest Begur en Flor confinat.   

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura