El diumenge s'inaugura la 59a edició del Pessebre Vivent de Castell d'Aro

Els veïns i veïnes de Castell d'Aro fa mesos que treballen en el pessebre vivent, han estat construint un a un els quadres que formaran l'escenificació nadalenca i confeccionant detall a detall perquè aquest diumenge tot estigui llest per la primera representació. Seran més de 400 figurants, entre amics i veïns de la vila que participaran en els 52 quadres que han estat construint des del mes d'octubre.

Com cada any, la representació s'estendrà pel nucli històric de la vila i la Vall de la Coma en un recorregut d'un quilòmetre i mig. Els quadres del pessebre començaran amb una representació inicial i tot seguit hi haurà el conjunt d'escenes bíbliques com la Casa de Natzaret, el somni de Sant Josep o la cova del naixement de Jesús. A part de les escenes i les figures de sempre, el Pessebre vivent de Castell d'Aro també donarà visibilitat als oficis artesanals d'aquella època com podrien ser la pagesia, la carbonera, el treball del vi i de l'oli, els pastors i els caçadors.

Amb les representacions d'aquest any, el Pessebre Vivent de Castell d'Aro celebra la seva 59a edició. De fet, és el pessebre més antic de Catalunya i els que hi participen ho fan amb l'orgull de poder formar-ne part.

El Pessebre Vivent es representarà per primer cop el diumenge i es podrà tornar a veure el 23, 25, 26 i 30 de desembre i a l'1 i el 6 de Gener. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura