Presentat el Festival Internacional de Terracota Museu, sempre fidel a la seva essència

Un any més, INDivendres amb el segell Bankrobber, presenten el cartell de la dotzena edició del Festival Internacional Terracota Museu (FITM). Enguany el cicle de concerts ofereix una programació configurada per noms com Ferran Palau, B1n0, Meritxell Neddermann, Magalí Datzira, Soweto, Koko Jean & The Tonics, Tarquim, Jordi Serradell i Les Salvatges. I això cal sumar-hi els punxadiscos habituals al fITM, com DJ Diego Armando, Espardenya Crew o PD Pubilla Hilton.

Avui s’ha presentat al Terracotta Museu el cartell del 12è fITM, de la Bisbal d’Empordà acrònim que respon al Festival Internacional del Terracotta . Enguany el cicle de concerts ofereix una programació configurada per noms com Ferran Palau, B1n0, Meritxell Neddermann, Magalí Datzira, Soweto, Koko Jean & The Tonics, Tarquim, Jordi Serradell i Les Salvatges. I això cal sumar-hi els punxadiscos habituals al fITM, com DJ Diego Armando, Espardenya Crew o PD Pubilla Hilton.

La roda de premsa de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio; la regidora de Cultura, Eva Rovira; Marçal Lladó, representant l’organització; i l’artista bisbalenc Jordi Serradell, que actuarà al cicle de concerts.

Fidel a la seva essència, un any més oferirà un total de 14 propostes repartides els dimecres  de juliol, cinc nits amb un ampli ventall estilístic. I és que, tal com es demostra en cadascuna de les seves edicions, al fITM hi caben tots els gèneres, sempre des del prisma de donar d’allò més eclèctic i amb nits que tindran focus musicals ben determinats.

El Festival Internacional del Terracotta Museu (fITM), organitzat per el col·lectiu Indivendres i el segell Bankrobber amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, ja ha esdevingut una cita de l’estiu bisbalenc, i per extensió de tot l’Empordà i comarques gironines.

Refermarà enguany l’aposta per programar els dimecres fent una apel·lació directa al públic autòcton i defugint dels caps de setmana farcits de propostes arreu de la comarca. I un any més es repeteix la fórmula: doble ració de concert, servei de bar i sopars a la fresca als exteriors del Terracotta Museu.

Les entrades ja es poden adquirir sempre a preus populars a través del web del festival (www.fitm.cat) i l’opció d’un abonament que premia a la fidelitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura