La Festa de l'Esport de Palafrugell premia la trajectòria de la gimnasta Leonor Ventura

Palafrugell

Data: 25/10/2021

Els millors esportistes, entrenadors i entitats de Palafrugell es van citar, aquest diumenge, al Teatre Municipal amb motiu de la Festa de l'Esport. Un esdeveniment, que després de l'aturada de l'any 2020 a causa de la pandèmia, es va reprendre per reconèixer la tasca esportiva dels atletes i clubs durant la temporada 2018-2019.

Es va alçar amb la distinció de la millor entitat el Club Vela Calella. Fundat el 1947 per en Frank Keerl, en Rafa Jiménez i en Josep Maria Juanola ha format en la seva pedrera navegants preolímpics i regatistes trans-oceànics.

El triatleta Ricard Avellí i l'excursionista Gerard Esteba foren nomenats ex aequo a millor esportista masculí. En categoria femenina, Nina Esteba amb 10 anys d'experiència sobre el veler del Club Nàutic Tamariu fou la guanyadora.

A la banqueta, Oriol Serra del Club Hanbol Garbí fou proclamat el millor entrenador local. La Medalla de l'Esport, en canvi, es va entregar a Leonor Ventura per la seva vinculació amb l'educació física, així com la seva trajectòria de més de 50 anys en el món de la gimnàstica.

En la trenta-sisena edició de la Festa es va aprofitar per commemorar el 50è aniversari de l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonés, i també el 25è aniversari de la Piscina Municipal. Enguany, optaven als guardons 16 esportistes i 6 clubs per la seva tasca efectuada durant les temporades anteriors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura