La Jornada Enològica DO Porcianus celebra cinc anys

Tallers infantils, visites guiades a ruïnes romanes i tasts de vi per viatjar al passat romà de la vil·la de Pla de Palol. Aquesta és la proposta que va presentar Platja d'Aro a la cinquena edició de la jornada enològica DO Porcianus per commemorar les activitats d'aquest assentament. 

En el passat la vil·la explotava els recursos naturals de la terra, tant l'agricultura com el conreu de la vinya, així com l'extracció d'argila per l'elaboració de ceràmica. A més, Pla de Palol tenia unes termes romanes que ara mateix es troben a casa d'un particular i que es van poder visitar durant tota la jornada. 

Aquestes termes estaven dividides entre els vestidors, el forn, el caldarium, el frigidarium i el templarium i ara mateix es troben en un excel·lent estat de conservació. A part de la visita a les termes també es va poder gaudir de tres propostes teatralitzades de la mà de la companyia la Minúscula. 

Els menaies de Llagostera van acompanyar l'esdeveniment durant tot el dia amb les seva indumentària tradicional de legionaris. El tast tradicional de vins va ser a càrrec d'Albert Amat, enòleg del Celler Vi(o)ritme. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura