Torna a Sant Antoni la Cantada d'Havaneres i Boleros amb la 8a edició

Torna un any més la Cantada d'Havaneres i Boleros a Sant Antoni amb la 8a edició. Francesc Sànchez i Carcassès va ser l'encarregat de presentar l'esdeveniment. Els espectadors van poder gaudir de dues nits on van actuar diversos grups fins i tot amb estils una mica més enllà de les Havaneres i els Boleros. 

El ritme de les havaneres va tornar a protagonitzar Calonge i Sant Antoni. Després de la celebració durant dos anys al Collet per poder garantir les mesures de seguretat per contenir la Covid-19, Calonge i Sant Antoni es va tornar a vestir de gala per donar pas a la 8a edició de les Havaneres a la platja

Després  d'unes nits molt xafogoses per la calor durant les primeres actuacions a Sant Antoni, Francesc Sànchez i Carcassès va ser l'encarregat de presentar la retransmissió en directe de la Cantada d'Havaneres i Boleros de Calonge aquest cap de setmana, aquest cop amb una reserva de ventalls per al públic amb l'objectiu de combatre la calor.

Les primeres notes les va posar Barca de Mitjana, que van interpretar peces pròpies com 'Capità pescallunyes' de Jaume Romaguera, o 'Tinc un mar', de Jaume López. A més, van estar acompanyats per Les Anxovetes, un grup Gironès cantat íntegrament en femení. La mateixa nit la va completar el grup Port-Bo, que segueixen la proposta de l'històric grup de continuar amb aquest cant popular que ha esdevingut tradicional i va oferir un repertori amb peces de Tòfol Mus i Josep Bastons, com 'T'estic perdent'.

La nit de dissabte 16 de juliol va comptar amb la participació d'Arjau, que va obrir la segona nit de la cantada i va oferir temes com 'Calella' de Josep Martí o 'A la tarda' de Josep Rubau. Neus Mar va interpretar a part més sentimental i de connexió amb l'Havanera amb temes propis com 'La remendadora'. Peix Fregir va completar el cartell amb el seu repertori d'Havaneres, valsets mariners, sardanes i cançó marinera i de taverna amb peces com 'Enamorado del mar' o 'La Pepa'

En definitiva, unes nits que tot i ser molt caloroses, també van ser d'allò més profitoses. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura