Ara Malikian es veu obligat a cancel·lar el concert a Cap Roig

Ara Malikian es veu obligat a cancel·lar el concert a Cap Roig
Palafrugell

Data: 15/08/2019

El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de la Fundació Bancària "la Caixa" i CaixaBank, ha comunicat l'anul·lació del concert d'Ara Malikian previst per al dia 19 d'agost, per prescripció mèdica.

Una visita al cirurgià encarregat de la rehabilitació de l'Ara, ha situat el seu retorn als escenaris per a finals d'agost, sent necessari un mínim de 15 dies més per a poder cobrir el nivell d'exigència dels seus concerts que tenen una durada de més de 2 hores.

Tres hores al dia de gimnàs, 2 hores tocant el violí i tot l'esforç i ganes del món, no han estat suficients per a arribar de manera òptima al concert.

En paraules de l'Ara: "Mai hauria pensat que després de tocar el violí des dels 4 anys em faria tanta il·lusió aconseguir tocar les 4 cordes, ens oblidem de l'important que són les coses petites, no és que és més dur aconseguir l'èxit o assumir el fracàs, al final tot és una escola. Violí, em costa tant estimar-te!!!!", amb aquestes paraules va començar una rehabilitació que s'ha allargat una mica més de l'esperat.

Cipper´s live procedirà a la devolució automàtica de l'import de les localitats. L'import es retornarà pel mateix canal de compra.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura