La Garoinada serveix més de 8.900 menús i racions

Palafrugell

Data: 05/04/2022

La campanya gastronòmica La Garoinada ha recuperat les seves xifres prepandèmiques i ha servit més de 8.900 menús i racions. Són dades superiors a les del 2019, l'últim any abans de la pandèmia. Des de l'organització es mostren satisfets de la bona acollida que ha tingut aquest any.

Si el 2019 la campanya gastronòmica La Garoinada va superar les expectatives, enguany encara més. El 2020 i 2021 no van ser uns bons anys a causa de les restriccions i tancaments als establiments provocats per la crisi sanitària, però enguany la campanya ha recuperat les xifres prepandèmiques i ha servit més de 8.900 menús. La iniciativa que ha durat tres mesos, entre el gener i el març, ha servit un 7,41% més de menús i racions que l'any 2019.

Pel que fa als paquets de cap de setmana també s'han incrementat en quasi un 98%. En total se n'han venut 776. És la xifra més alta d'ençà que es va començar a oferir aquesta possibilitat dins la iniciativa.

Enguany, però hi havia una novetat, una tercera activitat a escollir en el paquet prèmium amb un tast de vi maridat. Es va oferir el 25 de febrer i va ser tot un èxit amb l'aforament màxim, de 20 assistents.

Des de l'organització destaquen també el bon temps del mes de gener i febrer que han convidat a la gent a sortir al carrer i a gaudir de la campanya. Tot i això, les precipitacions d'aquest mes de març sí que han aturat el bon ritme de la campanya.

En total aquest any hi han participat 11 restaurants i 5 allotjaments que han ofert no només l'entrant de garoines sinó l'opció a triar entre dos segons plats, amb uns preus que han oscil·lat entre els 35 i 48 euros.

Un dels objectius de la campanya és desestacionalitzar el turisme i atreure visitants al municipi de Palafrugell en una època de temporada baixa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura