Concert vienès d'any nou a l'Auditori Espai Ter

Torroella de Montgrí

Data: 02/01/2023

L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí va escenificar aquest diumenge el tradicional concert d'any nou. El repertori de valsos, interpretats per l'Orquestra Terres de Marca, fou acompanyat per les coreografies dels ballarins Lali Rodríguez i Félix Patrón.

Rememorant a la Filharmònica de Viena, que cada u de gener gaudeixen 1.000 milions d'espectadors d'arreu del món, l'Orquestra Terres de Marca va pujar sobre l'escenari de l'Espai Ter per escenificar un concert vienès. De fet, la trobada de Torroella de Montgrí ja s'ha consagrat com una tradició a la comarca, amb el conjunt de localitats d'enguany exhaurides.

Josep Miquel Mindán, que l'any passat no va poder-hi assistir a causa del confinament, va prendre la batuta i va oferir un repertori teixit de valsos i òperes. En concret, es van poder sentir peces de Franz von Suppé com Cavalleria Lleugera, de Jacques Offenbach com Orfeu als inferns, o de Johann Straus com Marxa Radetzky.

L'orquestra i la dansa de Lali Rodríguez i Félix Patrón es van fusionar en el transcurs de 80 minuts. Abans de pinçar les primeres notes, Antoni Rovira, director de l'Espai Ter, va recordar que aquest 2023 l'auditori celebra el seu desè aniversari.

La trobada, que es va poder seguir en directe per Televisió Costa Brava, va cloure amb un al·licient de proximitat geogràfica. I és que l'Orquestra Terres de Marca va fer una picada d'ullet a la població amb la interpretació de la sardana de Vicenç Bou 'Torroella, Vila Vella'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura