Els més petits gaudeixen de Cap roig amb Dàmaris Gelabert

Concert familiar al Festival Cap Roig amb l'actuació de Dàmaris Gelabert. Era la segona i última actuació dins del Cap Roig Mini dedicat al públic familiar, aquest divendres encarat als més petits de la casa.

Dàmaris Gelabert presentava amb tota la banda el seu últim disc 'Naturalment'. La majoria de cançons eren d'aquest treball i va ser quan va tocar els èxits 'Bon dia', 'Els dies de la setmana', Mosquits' o 'ABC' quan Cap Roig va aixecar-se dempeus per cantar-les i ballar-les. Tots els temes, això sí, de marcat caràcter pedagògic.

Dàmaris va fer una versió a ritme de jazz del seu 'Bon dia' acompanyada per la nena que surt al videoclip. Una versió que s'estrenava a Cap Roig i que han fet en homenatge al 50è aniversari del Festival de Jazz de Barcelona. Aquesta nena, la Caterina, va anar sortint al llarg del concert per participar en les cançons. Dàmaris s'acompanya d'una banda de músics molt familiar, entre ells la seva filla veu i protagonista del vídeo 'Qui sóc jo?' que va interpretar al concert. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura