Spanish Brass actua al Festival de Torroella de Montgrí

Spanish Brass, El quintet de metall fundat el 1989 i un dels grups més consolidats a nivell internacional, ha pujat a l'escenari del Festival de Torroella aquest diumenge.

Des de la creació del grup, s'han dedicat a la interpretació, la pedagogia i la creació musical a partir de gires per tot el món, impartint cursos dirigits a la música de cambra, i a l'enregistrament de discos.

El quintet de metall està compost per dos trompetes, Carlos Benetó i Juanjo Serna. Una Trompa, Manuel Pérez. Un trombó, Inda Bonet i una Tuba, Sergio Finca.

Spanish Brass ha celebrat la seva tornada als escenaris després del confinament amb un programa que resumeix els seus concerts, una barreja d'obres originals per a quintet de metall i arranjaments i amb el qual recorren quatre segles de música, des del XVII al XXI.

En definitiva, el grup Spanish Brass va captivar a tot el públic de Torroella de Montgrí que va anar a presenciar la seva actuació i va demostrar i deixar veure que era mereixedor del Premi Nacional de Música 2020 del Ministeri de Cultura que van guanyar i aconseguir gràcies al seu talent i esforç.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura