No hi haurà Interludi a Calonge

Aquest estiu no hi haurà Interludi a Calonge. La marca que ha donat nom als Festivals de Música de Calonge durant els darrers anys posa punt i final a la seva trajectòria, tot això després que l'equip dirigit per Albert Fort es desvinculi del certamen calongí. 

Han estat set edicions d'aire fresc i invencions constants de nous formats d'espectacle al Pati d'Armes del Castell de Calonge. Pel castell de la vila hi han passat més de seixanta grups, representant estils musicals de tots els tipus. De fet, l'Interludi s'havia caracteritzat per oferir nits centrades en temàtiques concretes, com per exemple la clàssica, el jazz, el pop, els maridatges de música i gastronomia o els vespres vinculats al Festival Pròxims de Barcelona. 

L'Interludi, a més dels gairebé dos-cents concerts programats, havia aconseguit popularitzar conceptes com la Musicletada: una jornada a la primavera que mesclava una pedalada popular, amb concerts a diferents punts del trajecte i tastos de menjar i beure, i que servia de presentació del cartell de l'estiu. 

Tot i això, que s'acabi l'Interludi no significa la fi dels Festivals de Música de Calonge. L'any passat van arribar a la seva 50ª edició i la salut del festival musical més antic de la Costa Brava és bona. El que no és tan clar és qui dirigirà el nou projecte ni quin rumb prendrà. Tot fa pensar, però, que es tornarà a la idea de centrar el certamen en la música clàssica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura