Concert d'havaneres a Palamós per començar l'any a bon ritme

El municipi de Palamós ha donat la benvinguda el 2021 a ritme d'havaneres. Tal com mana la tradició, l'encarregat d'organitzar l'esdeveniment ha estat Càritas de Palamós-Sant Joan. De fet, el concert d'Any Nou ha celebrat la 10a edició en una trobada marcada per les mesures de sanitat i l'aforament limitat. Així, quan el rellotge d'aquest diumenge ha marcat les sis de la tarda, els músics del grup Vell Galligants han començat a tocar els primers acords.

El grup gironí d'havaneres ha ofert als espectadors una trobada carregada de caçons de taverna, valsos mariners i, com no podria ser d'una altra manera, no hi han faltat les nadales.

La història darrera la cantada d'any nou al municipi pesquer recau en un voluntari de Càritas. En concret, el músic i col·laborador de l'entitat, Amós Pérez, fa 10 anys que a principis de gener porta a Palamós diferents grups de música. En el transcurs d'aquest temps, hi han passat un quartet de corda (Quartet Leitmotiv), un duet amb la cantautora Marina Pagès (Nit de mentides), la coral de Corçà, la Girona Banda Band i el grup d'enguany d'havaneres. 

El concert ha presentat un preu de taquilla inversa, és a dir, un cop finalitzada la trobada els assistents paguen l'entrada segons el seu criteri. La totalitat dels beneficis ha anat destinat a Càritas.

Durant el transcurs de 85 minuts, el teatre la Gorga ha acollit la veu de Miquel Gabarda i Jordi Vidal, els acords de Jaume Alcalà i el reconegut acordió d'Amós Pérez. Un concert per començar l'any ple de música i bona companyia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura