Castell d'Aro viatja enrere en el temps malgrat suspendre el Mercat Medieval

INTERVÉ: Elena Kosidlo, tècnica de Turisme de Castell-Platja d'Aro

Castell d’Aro s’ha quedat enguany sense la que seria la 21ª edició del seu popular i concorregut Mercat Medieval però no per això ha deixat de viatjar enrere fins a l’Edat Mitjana. Aquest passat cap de setmana, el nucli antic de la població ha ofert diverses propostes per tal de fer-ho possible sota el títol, precisament, de ‘2020: un viatge en el temps’.

Una d’elles era una experiència immersiva que fusionava llum, projeccions audiovisuals i tecnologia ledmapping a l’Antic Casino.
Simultàniament, els dos dies a l’exterior del Castell de Benedormiens els més menuts es podien fotografiar amb en Xalarí, la mascota del municipi, aquest cop caracteritzat com un cavaller medieval.

També dissabte i diumenge, teatre infantil a la Plaça Lluís Companys per repassar de manera atractiva i dinàmica el passat medieval de la vila.

Els estrets carrers del centre de Castell d’Aro acollien una mitjana de 25.000 persones en edicions passades del Mercat Medieval. Aquesta vegada l’Ajuntament va considerar impossible tirar-lo endavant. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura