La màgia més solidària de la FIMAG

INTERVÉ: David Agell, FIMAG

La vessant més solidària de la màgia ha tingut cita aquest dijous a Torroella de la mà de David el Mag i de Francis Zafrilla. Un any més l'avantsala de la FIMAG arriba amb propostes on diferents col·lectius hi tenen cabuda. Si aquest dimecres el tret de sortida a la fira de la màgia d'enguany el donava un espectacla amb les matemàtiques icom a protagonistes i els escolars del municipi com a espectadors, aquest dijous la FIMAG ha tornat a incorporar la màgia solidària que ha aplegat uns 300 joves amb discapacitat de diferents punts de les comarques de Girona.

Els dos mags s'han anat combinant a l'escenari amb una màgia molt participativa amb els espectadors. Després d`una presentació conjunta, Francis, per una banda, i David El Mag, l'altra, han anat desplegant els seus trucs fent que la màgia també arribés per part dels espectadors que han pujat, en la majoria de trucs, a l'escenari.

Tot plegat per anar escalfant motors de cara els propers tres dies quan Torroella es converteix en la capital catalana de la màgia.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura