Els Festivals de Música Calonge inauguren la temporada amb Beethoven

Intervé: Ivan Juanals, director artístic dels Festivals de Calonge

El Castell de Calonge ha acollit aquest cap de setmana un dels concerts més esperats a la comarca pels amants de la música de cambra. De la mà de Maria Canyigueral com a pianista, de Sébastien Hurtaud amb el contrabaix i de Lana Trotovesk com a violinista, el públic ha pogut gaudir de diverses peces de Beethoven en un homenatge celebrat just quan es compleixen 250 anys del seu naixement. 

Aquest trio ha representat diferents peces solistes de piano, amb duo de violí o amb trio de violí i violoncel per mostrar diferents facetes de Beethoven, des dels seus inicis en el classicisme fins a un llenguatge musical plenament romàntic.

A la seva 53a edició els Festivals representen una oferta cultural única per l'arribada de músics de renom internacional. Per aquest motiu els espectacles ja tenen un públic fidel que repeteix sovint. Tot i això, en el primer dels concerts de la temporada hi ha hagut una assistència que ha omplert la Sala Major del Castell de gom a gom. 

Pel que fa a la resta de la programació hi ha diferents propostes que podrien encabir-se dins el festival. D'aquesta manera, Calonge dona per iniciada una temporada de concerts històrica amb un gran bagatge. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura