Tot a punt per a la Festa Major de Palafrugell

Palafrugell

Data: 11/07/2023

Leyre González
Júlia Moner
Mireia Pagès


Ja s'acosta la Festa Major de Palafrugell, que s'iniciarà a l'equador d'aquest mes de juliol. Concerts i activitats amb diversió assegurada per a totes les edats. 

Palafrugell iniciarà la seva Festa Major el pròxim dissabte 15 de juliol amb una varietat d'activitats programades i 8 exposicions en els diferents equipaments culturals del municipi. El Cartell de Festa Major ha anat a càrrec d'Eduard Bigas, artista de Palafrugell, afincat a Berlín, que ha cedit el seu material a l'Ajuntament.

Aquest any la programació comença amb l'exhibició de tot un conjunt de colles castelleres, com són els Marrecs de Salt, els Minyons de Santa Cristina i castellers de Caldes de Montbui. I a partir de la setmana següent , ja s'inicia amb el primer concert i el ball de festa major, dirigit per l'orquestra dels Montgrins, conjuntament amb les sardanes de la principal d'Olot.
El dia de Santa Margarida, propi de la festa major, està programada una sardana amb la Copla Costa Brava a l'església de Palafrugell i, a banda d'això, també hi haurà un espectacle de circ i un concert i el ball de festa major, amb l'Orquestra Maravella, que tindrà un cost solidari.

De totes maneres, l'Ajuntament de Palafrugell no s'ha oblidat dels més joves, que també podran gaudir de les festes del poble.

I durant les nits les barraques seran les encarregades de continuar la festa a l'Aparcament de l'Institut del Baix Empordà. Això sí, els responsables de l'àrea de joventut habilitaran un punt lila per atendre i donar informació a víctimes d'assetjament sexual i per prevenir qualsevol acte sexista.
Kharloss Selektah, Cala Vento i Serial Killers també tindran protagonisme al llarg d'aquesta Festa Major i el xou s'acabarà diumenge amb l'Orquestra Diversiones. A més, durant aquestes setmanes també es podrà accedir a diversos espais culturals.

La regidora de cultura anima a tota la població del voltant a acostar-se a Palafrugell per gaudir de l'activitat cultural i per no perdre's cap detall, tota la programació de la Festa Major, es pot seguir a "Can Genís" i a "Palafrugell Cultura" a les xarxes socials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura