La XVI Fira d'Indians de Begur presenta novetats

Begur

Data: 20/08/2019

La temàtica escollida per la setzena Fira d'Indians de Begur són els jardins indians i els principals exponents en seran els patis de l'ajuntament i de la biblioteca municipal, on s'hi replicaran reproduccions fidels i naturals d'aquests jardins indians. 

Aquesta és la principal novetat d'una fira que també presenta altres canvis, com les visites guiades pel patrimoni indià de Begur durant el cap de setmana amb entrada en una casa indiana i l'estrena el divendres 6  de setembre de l'havanera del Mil·lenari del Castell de Begur, que es celebra durant tot aquest 2019 i que correrà a càrrec del grup de teatre local Mutis. 

La fira begurenca tindrà lloc del 6 al 8 de setembre a tot el municipi amb la decoració de 13 espais i carrers, música i ball a les places, exposicions, tallers, gastronomia o representacions teatrals de la vida indiana i els personatges singulars que en formaven part. També hi haurà dues conferències que versaran sobre els jardins indians i les plantes indianes respectivament. 

El primer acte de la Fira d'Indians serà la tradicional exposició dedicada a la fira que mantindrà la temàtica dels jardins indians i es podrà visitar del 22 d'agost al 8 de setembre a les Escoles Velles.

Davant de la gran presència de visitants que atreu tradicionalment la fira, l'ajuntament ha habilitat de nou el tren llançadora des de l'aparcament de les Carpes fins el centre del poble que funcionarà de forma gratuïta d'onze del matí a tres de la tarda i de cinc de la tarda a nou del vespre. 

Televisió Costa Brava farà un programa en directe el vespre de dissabte de la Fira d'Indians que s'emetrà per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura