L'artista local Carles Piqueras mostra "Dibuix-Aro" al Castell de Benedormiens

L'artista local Carles Piqueras mostra "Dibuix-Aro" al Castell de Benedormiens. Fins al 28 de juliol a l'espai expositiu si troben una quarantena d'obres surrealistes que l'han inspirat en la vida quotidiana del municipi.

Carles Piqueras és l'artista convidat a exposar al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro i fins al 28 de juliol es poden veure les seves obres en aquestes sales. Presenta Dibuix-Aro, quadres que representen la seva realitat. Amb la tècnica de llapis de colors pinta la seva realitat geogràfica i la proximitat cultural, però a la vegada juga amb imatges i conceptes convertint les pintures en el que ell anomena "absurd-realisme".

Trobem paisatges costaners o urbans, persones i comestibles on si troben elements surrealistes que transformen les imatges.

Entre les curiositats, l'artista amaga un silueta d'un animal enmig de molts dels seus quadres, no desvelarem quin és perquè vosaltres mateixos ho pugueu descobrir. També li agrada signar els seus quadres de manera especial fugint del més convencional.

L'exposició també disposa d'un apartat amb algunes de les seves primeres obres. D'aquesta manera es pot veure l'evolució que ha fet durant el llarg de la seva carrera professional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura