Martí Rom exposa al Parc dels Estanys de Platja d'Aro

Intervenen: Martí Rom, artista; Maurici Jiménez, Alcalde de Castell-Platja d'Aro

L’artista Martí Rom exposa 18 peces escultòriques de gran format a l’aire lliure al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, del 20 de març al 18 de juliol d’enguany.

Sota el títol De l’equilibri inestable als guardians dels somnis hi recull obres amb el ferro com a element principal.

L'exposició es podrà visitar cada dia, coincidint amb l’horari d’obertura del parc al públic i es va inaugurar aquest passat cap de setmana coincidint amb la fi del confinament perimetral comarcal

Un projecte d'art a l'aire lliure


La mostra al Parc dels Estanys dóna continuïtat al projecte iniciat el 2014 per eixamplar els espais expositius municipals per apropar-los a un públic més ampli, fins a aquest espai urbà de 150.000 m2.

Prèviament hi ha exposat Emili Armengol, Alberto Gómez Ascaso, Jaume Roser, Medina-Campeny, Bonaventura Ansón, Josep Canals, Pedro Jordán, Clemente Ochoa, Rosa Serra, Manel Àlvarez, José Luís Pascual i Marzo-Mart, Carles Bros i Angel Camino.

De cadascun en resta del seu pas pel parc, com a testimoni permanent, una peça instal·lada al mateix parc com a part del Fons Municipal d’Art, esdevenint alhora complement de les mostres temporals que acull anualment.

L’artista barceloní Martí ha conreat fotografia, curtmetratges, environaments i perfomances i el disseny. També ha realitzat docència i ha impulsat exposicions i ha format part de diverses iniciatives culturals i associacions artístiques.

TOTAL MARTÍ ROM, ARTISTA

Des de 1979 ha realitzat nombroses exposicions individuals, i ha participat en fires d’art, mostres  conjuntes, col·lectives o en grup arreu de Catalunya i en diversos països europeus.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura