Avança el muntatge de l'Espai Port de Porta Ferrada

El Festival Porta Ferrada 2018 entra a la fase final dels seus preparatius. Els que s'hagin passejat durant els darrers dies pel Port de Sant Feliu de Guíxols hauran vist com l'escenari i les grades del recinte Espai Port van prenent forma. 

L'Espai Port és la seu central de la programació del Porta Ferrada i és on tenen lloc la gran majoria de concerts. A un escenari preparat per rebre els millors espectacles de gran format s'hi suma una grada amb unes 550 butaques i una gran esplanada apta per omplir-la de cadires o acollir centenars de persones de peu en funció del tipus de show. Les principals estructures ja estan muntades i falta que comencin a arribar els equips tècnics de llum i so.

Tot això per arrencar el dia 7 de juliol amb una obra dins el marc del Singlot, el festival d'humor de la productora El Terrat. Serà "Hem de parlar", una presentació de quatre monòlegs fets per primeres línies: Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas.

El primer concert pròpiament del Porta Ferrada tindrà lloc el 13 de juliol amb el rock surfer del hawaià Jack Johnson, qui, per cert, ja ha penjat el cartell de 'sold out'. L'acompanyaran divuit actuacions més, d'entre les que destaquen noms com Caetano Veloso, Txarango, Serrat o Pablo Alborán. La darrera vetllada a l'Espai Port serà l'Electronic Sunset del 18 d'agost. 

El festival no finalitzarà aquell dia, però, sinó que ho farà el 20 d'agost amb Ricky Martin al Guíxols Arena, un recinte preparat per rebre un públic més nombrós encara. Allà també hi actuaran Estopa el 29 de juliol. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura