La quarta Gala Pro Baix Ter omple amb més de 400 assistents l'Espai Ter

L'Auditori Teatre Espai Ter s'ha omplert aquest cap de setmana de solidaritat i molt bon ambient amb la 4a Gala Pro Baix Ter i l'actuació de la Dàmaris Gelabert, que s'acomiada de 25 anys de trajectòria d'espectacles familiars. En aquesta edició, la gala ha tornat a dedicar els seus beneficis a projectes de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) d'escoles del Baix Ter.

L'Espai Ter va tornar a omplir-se en la quarta edició de la Gala solidària Pro Baix Ter. Aquesta vegada, com l'any passat, la celebració era per recaptar fons per les set associacions de famílies d'alumnes (AFA) de centres d'educació infantil i primària del Baix Ter. Els fons recollits es tornaran a destinar a aquestes entitats per acabar d'aconseguir els fons suficients que permetin desenvolupar les iniciatives de millora previstes als centres escolars. Amb aquestes gales dedicades a les AFA, també es vol fer un reconeixement i es vol visibilitzar el treball d'aquestes entitats, que d'una manera desinteressada treballen en la millora de l'oferta educativa de la zona

A l'esplanada de l'Espai Ter, s'hi va situar una carpa per comprar pomes i coques en benefici a les AFAs. Enguany la gala va gaudir el concert de Dàmaris Gelabert que celebra vint-i-cinc anys de carrera amb una darrera gira en la qual va fer un repàs per la seva llarga trajectòria. Per celebrar-ho, la van acompanyar The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines.
La cita va ser un èxit on grans i petits van poder gaudir de la música i l'ambient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura