La Vall d'Aro ajorna el Carnaval

INTERVENEN: Jordi Avinyó, regidor de Festes de Santa Cristina d'Aro; Jenny Xufré, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro; Núria Cucharero, regidora de Turisme de Sant Feliu de Guíxols; Agustí López, membre de la colla Els Esperits; Carmen Arassa, membre de la colla Els Esventats

El Carnaval de la Vall d'Aro queda ajornat. És la decisió que han pres les colles de Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro, juntament amb els tres consistoris. Dijous al vespre es van reunir els membres de les regidories i representants de les colles dels tres municipis, i un cop analitzada la situació sanitària s'ha arribat a la conclusió que és la decisió més prudent.
 
Les noves dates pel carnaval de la Vall d'Aro seran els dies 1, 2 i 3 d'abril. El divendres dia 1 es desfilaria a Sant Feliu, dissabte dia 2 seria el torn de Platja d'Aro i finalment el diumenge dia 3 es tancaria amb la rua de Santa Cristina. L'enterrament de la sardina posaria punt i final a l'edició el dia 6 d'abril. Aquest canvi de dates també fa pensar que, si la situació sanitària millora, també es podran celebrar més actes.

Entre les diferents colles també hi havia incertesa de cara al que s'acabaria fent. Algunes volien seguir endavant amb la festivitat, i d'altres, ja havien decidit amb anterioritat que el millor era deixar-ho per més endavant.
 
La celebració del carnaval continuarà estan subjecte a l'evolució de la pandèmia, però la voluntat dels tres municipis és la de tirar endavant la festivitat amb la màxima normalitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura