Més de 2 mil entrades venudes pels 4 concerts anunciats del Porta Ferrada

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada

Manuel Carrasco actuarà al Festival Porta Ferrada. Es tracta de la darrera confirmació d'un esdeveniment que ja té en cartell God Save The Queen, Patti Smith, Luz Casal i The Human League

L'artista andalús actuarà al Guíxols Arena el divendres 9 d'agost a dos quarts d'onze de la nit en el marc de la gira La Cruz del Mapa.

Carrasco és un dels artistes més populars del pop rock espanyol. Sorgit de la factoría d'Operación Triumfo, s'ha fet un lloc al mercat i debutarà al festival ganxó. Després d'arrasar amb Bailar el viento Tour, del qual es van vendre més de 300.000 entrades a tot l'Estat, el cantant torna als escenaris en la que l'organització vaticina que serà la gira espanyola més important del 2019. De fet, el concert que té previst al Palau Sant Jordi de Barcelona està a punt de penjar el cartell de complet.

El Porta Ferrada serà l'únic festival d'estiu on actuarà l'artista de Huelva.

Ja des de l'any passat la direcció del Festival aposta per fer avançaments de la programació abans de la presentació de tot el cartell. Això els ha permès que a dia d'avui ja hi hagi 2 mil entrades venudes pel proper estiu. Els concerts que més bé han sortit són el de Patti Smith que ve a Sant Feliu amb la seva banda i el tribut a Queen. Des del Festival estan convençuts que aquest any els amants del rock el gaudiran molt.

La setmana que ve s'anunciaran noves actuacions, l'últim avançament abans de la roda de premsa de presentació de la 57a edició del Porta Ferrrada que serà el mes de març. 

Les entrades es posaran a la venda el divendres 25 a les 11 del matí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura