Luz Casal desborda energia a Cap Roig

Palafrugell

Data: 29/07/2018

Luz Casal va il·luminar Cap Roig aquest dissabte amb el seu carisma i la seva energia desbordant. La gallega va presentar el seu darrer treball "Que corra el aire", un àlbum amb peces molt poperes i elèctriques. 

Des de bon començament Casal va avisar que repassaria el "Que corra el aire", però que els que no se'l sabessin no havien de patir, les cançons que li han donat més fama ja arribarien. I així va ser: els primers compassos del concert van estar marcats per cançons noves com la contundent peça homònima "Que corra el aire", "Miénteme" o aquesta optimista "Días prestados".

A partir d'aquí encara quedava molt concert per davant i Casal es va guanyar el públic interactuant amb ell i oferint-li el que volia. Cançons com "Entre mis recuerdos", "Un nuevo día brillará" o "No me importa nada" van començar a alçar als assistents de les seves butaques. La gallega se'ls va posar a la butxaca definitivament amb "Es por ti" una versió en castellà i català de "Boig per tu" que va dedicar a l'exlíder de Sau, Carles Sabater. 

La nit es va allargar fins a les 25 cançons i les dues hores de concert i a la recta final, amb dos bisos inclosos, no hi van faltar clàssics tan esperats com "Piensa en mi". Luz casal va demostrar ser una llum que no s'apaga. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura