La Residència Sant Martí celebra la 1a Exposició de Dibuixos

Els usuaris de la Residència Sant Martí de Calonge han celebrat la 1a Exposició de Dibuixos a la Sala Fontova del municipi. Dibuixar i pintar els hi dona vida, alegria i relaxació i molts d'ells han descobert el seu talent i el seu amor per la pintura en aquest centre. 

La Residència de Sant Martí de Calonge ha celebrat la 1a Exposició de Dibuixos que han realitzat els seus usuaris. Durant el seu temps lliure, a alguns residents els hi agrada molt pintar dibuixos, però la majoria d'ells mai ho havien fet. Ha estat a la Residència Sant Martí on han descobert el seu talent i el seu amor per la pintura i, des de llavors, no han parat de pintar, de fet ho fan cada dia.

N'hi ha que pinten fins a 5 dibuixos al dia i d'altres que en pinten 1 en 3 dies, però sempre, ho fan amb la millor perfecció possible, fent ús de diverses combinacions de colors i a la vegada están molt pendents de no sortir-se de les línies.

En aquesta primera exposició de dibuixos també han volgut fer un petit homenatge a la Josefina Roig, una usuària que fará 100 anys aquest any i ha estat una artista durant tota la seva vida. Les seves obres són molt inspiradores, per això, no podia faltar en aquest esdeveniment.

Pintar els hi dona vida, alegria i relaxació als usuaris d'aquesta residència, en una edat en què encara tenen molt per oferir a la societat, aprendre noves habilitats i plasmar les seves idees a través de la pintura i el color.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura