Luz Casal i Dàmaris Gelabert, dues veus icòniques a Cap Roig

Luz Casal i Dàmaris Gelabert han estat les protagonistes del cap de setmana al festival de Cap Roig. La cantant gallega ha tornat a Calella de Palafrugell per presentar Las Ventanas de mi alma, en una nit on també ha interpretat alguns dels seus himnes. Per la seva banda, Dàmaris Gelabert ha demostrat perquè és un dels noms més coneguts de la música en català i ha fet ballar grans i petits amb cançons com Bon dia i Els mosquits.

Luz Casal ha tornat a brillar damunt l'escenari de Cap Roig. L'artista de Boimorto ha presentat al festival el seu últim disc, "Las Ventanas de Mi Alma". Aquest és el 16è treball de la cantant i, com indica el seu nom, és un dels discos més intíms de Casal. Amb un auditori entregat, Casal ha interpretat les seves cançons més noves, combinades amb les lletres més populars com No me importa nada, Entre mis recuerdos o Piensa en mi.
Casal ha rebut diferents reconeixements com Premis Ondas per la trajectòria o un Latin Grammy en honor a la seva carrera musical. La gallega ha agraït el suport del públic i ha explicat estar molt contenta de tornar a Cap Roig.

L'artista ha demostrat perquè és considerada una de les millors veus de la música espanyola tancant una nit màgica a Calella de Palafrugell.

I, a banda de Luz Casal, qui ha pujat a l'escenari de Cap Roig ha estat Dàmaris Gelabert.


Dàmaris Gelabert ha fet gala dels seus 25 anys de carrera musical als jardins de Cap Roig. Amb un repertori que ha combinat alguns dels seus clàssics amb cançons més noves, l'artista ha fet ballar des de la cadira a petits i grans.

Un dels seus temes estrella Bon dia ha estat el que ha arrencat el concert, demostrant que el vespre a Cap Roig seria un repàs de tota la seva trajectòria. S'han sentit cançons com Mou el Cos, Els Mosquits i Comença l'estiu, que han estat acompanyats pels aplaudiments del públic.

Durant els seus 25 anys de música, Dàmaris Gelabert ha obtingut reconeixements com el Premi Arc, l'any 2018, en la categoria de millor gira d'artista adaptat al públic familiar. A més, la seva cançó Els Mosquits supera els 300 milions de visualitzacions, demostrant l'impacte que tenen les seves lletres.

Aquest dilluns, a Cap Roig serà el torn de Manuel Carrasco i dimarts hi haurà el tribut al Rei Lleó, el segon espectacle pensat pel públic familiar.


Imatge: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura