La 8a Fira de la Gamba de Palamós omple de públic la llotja del port pesquer

Palamós

Data: 12/06/2023

L'edició de la Fira de la Gamba de Palamós d'enguany, ha registrat més de 20.000 tiquets venuts i 200 quilos de gamba servida.

Aquesta vuitena edició de la Fira de la Gamba de Palamós ha superat els 20.000 tiquets venuts, mitjançant els quals el públic assistent ha pogut gaudir de l’oferta gastronòmica de la fira, amb degustacions de Gamba de Palamós a la planxa i de plats elaborats amb aquest destacat referent gastronòmic local, com és el cas dels arrossos, croquetes o el capuccino de gamba.

Una de les principals novetats de la nova edició de la Fira de la Gamba ha estat la incorporació dels gelats amb gust de gamba vermella de Palamós o el gelat d’arròs amb gambes. Tot aquest volum de tastets ha suposat superar la xifra de 200 quilos de gamba que s’han servit durant la jornada.

Durant la fira s’ha dut a terme el lliurament del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós, atorgat enguany al xef palamosí Antoni Izquierdo, així com l’entrega de certificats a les empreses que enguany s’han sumat a la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

La Fira de la Gamba de Palamós revalida un any més l’èxit de visitants, que durant tot el dissabte va gaudir de la seva vuitena edició a la llotja del port pesquer del municipi. Enguany s'han registrat més de 20.000 tiquets venuts i 200 quilos de gamba servida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura