Nit gallega al Porta Ferrada amb Iván Ferreiro i Xoel López

Doble sessió de concert ahir al Porta Ferrada. Aquest cop amb dos gallecs sobre l'escenari. Iván Ferreiro i Xoel López van coprotagonitzar en exclusiva pel festival de Sant Feliu de Guíxols La Noche Atlántica, un doble espectacle en què cadascun dels artistes va interpretar els seus propis temes.

La nit la va obrir Ferreiro, que va voler apostar per un repertori intimista, amb l'espectacle Cuentos y Canciones, amb el qual, acompanyat del seu germà a la guitarra, va repassar anècdotes i vivències de la seva trajectòria, sempre amb un toc d'humor. L'ex de Los Piratas va culminar la nit amb un dels seus grans èxits, Turnedo, per deixar el llistó alt al seu altre company d'escenari, Xoel López.

L'ex-membre de Deluxe, amb un estil més roquer, va cantar temes del seu quart disc en solitari, Si mi rayo te alcanzara, com per exemple La Espina de la Flor en Tu Costado, Alma de Oro o Joana.

De Vigo i La Corunya a Sant Feliu de Guíxols, Ferreiro i López van aconseguir connectar amb un públic entregat a qui les cadires no els va impedir gaudir igualment d'aquesta Noche Atlántica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura